Треньорът на Ювентус - Макс Алегри, остана доволен от победата

...
Треньорът на Ювентус - Макс Алегри, остана доволен от победата
Коментари Харесай

Алегри: Щастлив съм, Влахович и Закария донесоха свеж въздух в Юве

Треньорът на Ювентус - Макс Алегри, остана удовлетворен от успеха с 2:1 над Сасуоло, която прати " бианконерите " на 1/2-финал за Купата на Италия.

Победният гол за носителя на трофея падна в 89-ата минута и беше направен от звездното попълнение Душан Влахович. Тактикът от Ливорно не пропусна да похвали сръбския стрелец, както и другият нов футболист, взет през януари - Денис Закария.
 Ювентус победи Сасуоло с 2:1
Ювентус се изтеза, само че победи Сасуоло и се класира за полуфиналите на Купата на Италия

" Бианконерите " ще спорят с Фиорентина за място на финала

" Щастлив съм от идването им. Имат характерностите, които ни липсваха и донесоха пресен въздух в тима. Радваме се, че имаме гений като Влахович, само че може да се усъвършенства още. Това е част от кариерите на всички играчи ", сподели Алегри.

След това той разяснява и самия мач. " Всичко завърши след втория ни гол. Имахме шанс с него, само че след почивката Сасуоло също имаше, тъй като изпуснахме доста положения. През първото полувреме изгубихме темпото, откакто поведохме и Сасуоло се възползва ", добави Алегри.

В спор за място на финала, Юве среща Фиорентина в два мача, които ще се играят през март и април. Другата двойка опълчва Интер и Милан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР