Треньорът на Ювентус Андреа Пирло пое вината за загубата от

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло пое вината за загубата от
Коментари Харесай

Андреа Пирло: Ювентус е ядосан

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло пое виновността за загубата от Милан с 0:3 в неделя и съобщи, че „ бианконерите “ са ядосани. „ Старата госпожа “ рискува да загуби мястото си в Шампионската лига през идващия сезон, защото сега се намира на петата позиция в Серия А.

„ Не желая да депозирам оставка на следващия ден. Изоставаме с точка зад местата даващи право за присъединяване в Шампионската лига и ни остават три мача до края на сезон. Футболът учи, че всичко може да се случи, тъй че се нуждаем от позитивност “, съобщи Пирло.

„ Кристиано изигра доста мачове тази година и означи доста попадения. Утре ще е внимателен мач и се надявам да имам всички футболисти разполагаем. Нашата цел е да потвърдим, че заслужаваме място в Шампионската лига и можем да го създадем единствено с победи. Бяхме разочаровани след провалянето от Милан, само че задачата ни не се трансформира. Длъжни сме да имаме вяра в това “, добави още той.

„ Искра е дума, която постоянно се употребява във футбола, само че не е задоволителна за победа. Винаги съм желал пламнал огън в тима и това постоянно се е случвало. През последните месеци групировката ни постоянно се променяше. Но това се дължи на доста аргументи, в това число заразявания на играчи с COVID-19. Приехме всички условия. Нямам никакъв боязън, мисля единствено за положителното на Ювентус, което е преди всичко, преди играчите и треньорите. Допуснахме доста попадения поради групови неточности. Утре ни е нужен добър колектив. Трябва да почитаме тази фланелка и не можем да си позволим показване, като това в неделя. Има доста сила в мен и тима. Ядосани сме. Ние сме длъжни да имаме вяра, тъй като сме Ювентус и не можем да се примирим с тази позиция “, сподели италианският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР