Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов говори пред клубната телевизия

...
Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Аман от снайперисти! Имаме един-двама висящи, снайперистът ще дойде и ще ги заколи пак

Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов приказва пред клубната телевизия за идния мач със Спортист (Своге).  Двата отбора се изправят един против различен в четвъртък, 25 май, от 16:45 часа. В тима на " шоколадите " е един от синовете на Вуцов - Петър.
 Янтра се оправи с Витоша (Бистрица) Янтра се оправи с Витоша (Бистрица)
„ Пепи е добър футболист, първо желая да забележим по какъв начин ще им мине мачът. Ако те победят в Созопол, а Монтана загуби на открито, мисля, че то ще е ясно – Крумовград ще е втори, Своге ще са трети. Ако не се случи това нещо, ще е за тях повече значим. Отиваме там да играем. Мисля, че всички момчета заслужават за труда и битката. Две-три промени ще направя поради на умората, а и нещо друго – отново ще пристигна някой снайперист да уцели, имаме един-двама висящи, снайперистът ще пристигна и ще ги заколи отново. Аман от снайперисти! “, съобщи Вили Вуцов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР