Треньорът на Янтра – Велислав Вуцов, бе изключително разярен, въпреки

...
Треньорът на Янтра – Велислав Вуцов, бе изключително разярен, въпреки
Коментари Харесай

Вили Вуцов с десетминутна тирада след победа на Янтра

Треньорът на Янтра – Велислав Вуцов, бе извънредно разгневен, макар че отборът му победи с 2:1 Спартак Варна. Според Вуцов Янтра е най-добре проведеният отбор във втория ни ешелон, а превъзхожда и половината от елитните отбори. По думите на Вуцов след полусезона той и управлението на „ ковачите “ ще обсъдят цялостната тактика за пролетта, а точно това е най-важният мач за клуба.

„ С това, че играхме при всяко състояние. Имахме ясна и точна концепция по какъв начин да спечелим този мач. И Спартак ни е разузнал, ние им гледахме съвсем всички мачове. Гледахме последните 4-5 мача. Ако играе Бауренски, са с един вид, в случай че не – с други. Аз мисля, че малко се превъзбудиха, че са толкоз мощни и положителни. Имаше троен залог – единствения мач, в който сме надиграни, беше във Варна. Там беше най-отвратителният ни мач, повдига ми се като се сетя. Казах: „ Ако имате самочувствие и упоритост “. Второто, което споделих е, че желая след мача да кажа, че се гордея. При нас има един огромен малшанс. Пет равни мача – в най-малко три заслужваахме да бием. Недисциплинирани, натрупаха се неща, не успяхме да вземем огромно количество точки. Хората ни повярваха. Ръководството прави неповторими неща. По-организиран тим от нашия в Б група няма “.

„ Не сме финансово могъщи, само че като организация – правене за играчите – положителни жилища, да бъдат хранени, да се грижим за тях, сме на най-хубавото равнище в групата. Трябваше да се отблагодари. С днешния мач най-важното беше това. Трябва наложително да вземем идващия мач. След това следва още по-голям мач – какво предвиждаме. Каквото мога, ще създадат хората и ще си сложим съответна цел. В момента, в който сме наясно с тези неща, ще вършим селекция. Ние селекцията я направихме с първите двама играчи. Ние сме 17 индивида, малко сме, трябват ни 4-5 индивида. Сега би трябвало да се абстрахираме. Играем в 12:15 понеделник, другият мач във вторник 19:15. Имаме 400 деца в школата, по какъв начин да дойдат на мача, това не е обикновено. Ако свърши шампионата и ние не се съберем, които имаме пълномощия, и сложим други правила “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР