Треньорът на вратарите на Верея Стоян Колев анализира мача с

...
Треньорът на вратарите на Верея Стоян Колев анализира мача с
Коментари Харесай

Стоян Колев: Левски ни смачка, но Верея ще го има

Треньорът на вратарите на Верея Стоян Колев проучва мача с Левски и регистрира, че "сините " са смачкали старозагорци по всички индикатори. Той приказва и за бъдещето на закъсалия финансово клуб, като подсигурява, че идващия сезон нещата ще стоят доста по-добре.

"Свършихме шампионата не по метода, по който желаехме. Поне в тази шестица имахме благоприятни условия в последните си 4 мача, стояхме и добре на терена в тях. Но през днешния ден не се получи концепцията ни, само че за това е отговорен и съперникът. Днес липсваше познатото равнище от последните мачове ", съобщи Колев пред DIEMA SPORT.

"Знаехме, че Левски е притиснат до стената и му би трябвало наложителна победа, тъкмо това беше нашата концепция. Да сме спестовни, в бързи контри, с преливане от втора позиция, само че не се получи, това ни беше концепцията. Но Левски ни смачка по всички елементи на терена ", съобщи наставникът и отличи представянето на вратаря Даниел Наумов.

"Даниел Наумов беше просто необикновен, избави съвсем всичко, което можеше да се избави. Но и той капитулира, въпреки че направи доста мощен мач. Дано продължава напред и да го забележим някой ден в някой по-силен европейски тим ", показа Колев и приказва за бъдещето на тима, успокоявайки, че то не е под въпрос.

"Въпросът с лиценза не стои на дневен ред, всичко с лиценза е ОК. С течение на времето, в околните дни, нещата ще се подобрят. Верея ще е отново този тим, който е и от последните две години и ще продължи да гради. Догодина ще задържим равнището си, оттова нататък ще забележим какви футболисти ще дойдат, само че ще сме на равнище и тогава ", съобщи Колев и разкри кой ще е треньор идващия сезон.

"Правим проекти за подготовка, Елиаш остава отпред на тима, само че за всички останали въпроси би трябвало да се обърнете към различен. Ако ми гласоподава доверие треньорът Елиаш, оставам във Верея ", добави треньорът на вратарите и приказва по какъв начин се работи в тази конюнктура на финансови проблеми.

"Тежко се работи в такава конюнктура, само че с повече воля и схващане от всички, отново може да се гради нещо. Действително, не сме в най-хубавата светлина, само че компликациите каляват индивида и ще се борим за по-добро бъдеще ", приключи Стоян Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР