Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков сподели пред Sportal.bg и

...
Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков сподели пред Sportal.bg и
Коментари Харесай

Андрей Жеков пред Sportal.bg: Трябва да останем здраво стъпили на земята

Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков показа пред Sportal.bg и Sportal TV след успеха над Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:1 гейм в мач от междинния 10-ия кръг в първата осмица на Суперлигата, че би трябвало да останат крепко стъпили на земята. Ето още какво сподели Жеков след мача:

" Работим и упражняваме с концепцията да играем все по-добре и по-добре. Нещо, което резултатите демонстрират, че може би се случва. Но би трябвало да бъдем малко по-смирени и да останем крепко стъпили на земята. Отдавам заслуженото на тима на Марек, само че беше нервозен мач. Имаше хубави осъществявания, само че имаше и доста моменти на раздразнителност, в които и двата тима можеха да се показват по-добре. Смятам, че нашият капацитет е огромен и е значимо, че успяхме да победим един от директните ни противници в шампионата ".

" В третия гейм имаше единствено един тим на игрището, съвсем същото се отнася и за първия и на моменти в четвъртия. Просто във втория гейм съумяха да ни разбият малко в посрещане с флот сервис и два пъти изпаднахме в отрицателна серия. Но все пак е значимо, че побеждаваме, значимо е, че демонстрираме и хубави неща. Имаме единствено един ден за отмора и по-късно играем различен значим мач против ЦСКА ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР