Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков бе видимо доволен след

...
Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков бе видимо доволен след
Коментари Харесай

Андрей Жеков пред Sportal.bg: Показахме класа и характер срещу Добруджа

Треньорът на волейболния Левски Андрей Жеков бе очевидно удовлетворен след разгромната победа над Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 в отсрочен мач от 5-ия кръг на първата осмица на Суперлигата. Жеков съобщи пред Sportal.bg и Sportal TV , че са посочили темперамент и класа против добричлии. Ето какво показа още наставникът на " сините ":

" Получи се лесна победа, тъй като подходихме изцяло съсредоточено, съществено и отдадохме дължимото внимание и почит на тима на Добруджа. И съм доста удовлетворен, че приключихме мача по този метод. Намираме се в един интервал, в който играхме през три дни, чаках да има някаква отмалялост, само че физически се представихме доста добре, което значи, че тимът е добре квалифициран физически и макар " възрастта " на тима, успяхме да изглеждаме по този метод в мача и не мога да бъда неудовлетворен ".

" Не мога да кажа, че е по-лесно да се работи с по-възрастните, с които съм бил съотборник, само че разгадавам повече на по-опитните състезатели, които с изключение на с играта си, с наличието си и държанието си да бъдат образец за по-младите и те да се стремят да бъдат като тях един ден ".

" Целта ни до края на сезона е да играем добре и да израстваме като тим. Нещо, което видях в днешния мач, макар че дойдохме след тежка загуба от Монтана, която не беше по никакъв начин приятна за нас. Но е значимо, че показахме темперамент и класа излизайки против Добруджа през днешния ден. Гледаме мач за мач. В идващия мач имаме Марек, които са ни директен съперник, тим, който е преди нас в класирането и ще се опитаме като домакини да имаме същото равнище на игра ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР