Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров изрази задоволството си от

...
Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Енгибаров: Заслужавахме равенство, ще продължим да играем нападателно

Треньорът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров изрази задоволството си от играта на състава си, както и разочарованието си, че тимът му не направи най-малко тъждество против летящия високо Локомотив Пловдив. Специалистът обаче акцентира, че Витоша ще продължи по същия атакуващ метод.

„ Мисля, че имаше няколко преломни моменти. Локомотив не ни надигра, действителният резултат е еднакъв. Дузпата беше основния миг. Вместо да изравним резултата стана 3:1. Реалният резултат беше 3:3 съгласно мен. Поздравявам момчетата за характера показан. Играхме против един от най-хубавите тимове в България, тъй че няма от какво да съм неудовлетворен “, стартира треньора на Витоша.

„ Момчетата ни си имат вяра. Липсата на Гъргоров обаче си сподели думата. Искаме да продължим да сме равностойни с огромните тимове, без значение от противник или стадион, на който играем. ЦСКА също не са в оптимална форма, тъй че е би трябвало да се постараем и да им създадем главоболия “.

„ Ще апелираме наказването на Гъргоров. Пет мача е прекалено много и тази седмица ще апелираме решението “.

„ Трябва да продължим да играем по същия метод. Щом успяхме да отбележим две попадения на един от най-силните тимове в България в лицето на Локомотив, то това е явен знак, че не би трябвало да вършим крачка обратно. Напротив, за напред също ще сме нападателно настроени “, приключи Енгибаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР