Треньорът на Вихрен Сандански Ивайло Василев обяви предFootball24,bg, че за

...
Треньорът на Вихрен Сандански Ивайло Василев обяви предFootball24,bg, че за
Коментари Харесай

Треньорът на Вихрен: Не ни е страх от Левски, няма да се приберем в глуха защита!

Треньорът на Вихрен Сандански Ивайло Василев разгласи пред Football24,bg , че за града ще бъде огромен празник Левски да дебаркира след броени дни.

Двата отбора ще изиграят мач от шампионата за Купата на България в който санданчани на хартия ще бъдат цялостен новобранец, само че пък „ сините “ се намират в доста тежка серия от мачове без победа.

„ Oт цели 14 години Левски не е гостувал в Сандански. За това записахме шампионата за Купата на България, с цел да можем да изиграем някой мач с сходен съперник. Ще се опитаме да им се противопоставим и да играем образован футбол, пък каквото стане. Левски си е Левски, без значение в каква форма се намира.

„ Имат отпред един извънреден експерт като Станимир Стоилов. Нас не ни е боязън, ние няма какво да губим в този мач, той е бонус за нас, а и за целия град, несъмнено. Вихрен никога няма да излезе жертван в този дуел, няма да се приберем в глуха отбрана, а ще се опитаме да играем футбол против един от най-големите български тимове. Надявам се да се получи атрактивен и двуостър дуел. “, разгласи Василев пред нашата медия.

„ Ще се постараем да покажем, че въпреки и да сме тим от Трета лига се развиваме в вярна посока и ще се опитаме да създадем по този начин, че Левски да има тежък мач. Ако можем да създадем нещо сензационно, ще го създадем. За момента нямаме кадрови проблеми. Симеон Иванов към този момент не е част от тима, разделихме се по взаимно единодушие по напълно правилен метод. Имаме сега много опитни състезатели, които са играли такива мачове, само че и надарени млади момчета на които сходен дуел може да се окаже трамплин в тяхната кариера “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР