Треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер призова отбора си да

...
Треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер призова отбора си да
Коментари Харесай

Треньорът на Унион: Трябва да предизвикаме късмета си в Европа

Треньорът на Унион (Берлин) Урс Фишер прикани тима си да направи още една решителна стъпка към победа против Аякс в Лига Европа. Двата тима направиха тъждество 0:0 в първия си мач от плейофа преди седмица в Амстердам, а Унион направи още едно реми без голове в Бундеслигата против Шалке 04 през уикенда.

" Ясно е, че би трябвало да повторим представянето си от Амстердам. Това е наложителното изискване, а би трябвало да покажем и още нещо ", сподели Фишер пред репортерите.

Да стигне до осминафиналите в шампионата ще бъде най-големият триумф на Унион в Европа и Фишер предизвести, че тимът му би трябвало да чака всичко, в това число и осъществяване на дузпи.

" Още ни липсва този дребен шанс в надпреварата. Трябва да се опитаме да го предизвикаме ", съобщи той.

Според него тимът му би трябвало да бъде ефикасен, тъй като няма да има доста голови благоприятни условия.

Централният бранител Диого Лейте се връща в състава, откакто пропусна мача с Шалке поради заболяване, само че крайният защитник Нико Гиселман е под подозрение за мача, като не тренира в сряда.
 Унион (Берлин) не съумя да пробие Шалке и пропусна да оглави еднолично класирането Унион (Берлин) не съумя да пробие Шалке и пропусна да оглави еднолично класирането
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР