Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов смята, че на червените се

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов смята, че на червените се
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Не може да не съм доволен от всичко, с Мъри сме в добри отношения

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов счита, че на " алените " се демонстрират най-вече картони, без значение, че те въобще не са недодялан тим. Специалистът приказва след успеха на " алените " с 2:0 против Локо (Пловдив) в 1/4-финала за Купата на България.

" Не може да не съм удовлетворен от всичко показано. Голямо отлично за държанието от първия до последния съдийски сигнал. Някои хора преиграват като споделят, че не вкарваме при започване на мачовете. Поведението е значимо и най-важното е успеха. Няма по-красиво от успеха, без значение по какъв начин е реализирана.

Надиграхме тотално Локомотив. Формацията зависи от съперника и състезатели, с които разполагаме. Прекалено доста картони ни се демонстрират, а ние сме най-мекият тим. Във всеки мач ни се демонстрират леки картони. Като се отделим в 6-та ще видите защо става въпрос. Това е задачата на хората, които дават нареждания.

Това, че тръгнахме зле, не значи, че щяхме да продължим по този начин и за идващите мачове. Виждам единствено позитивни неща в ЦСКА. Няма значение против кого играем. Каквото покаже жребият.

Нека възстановим състезателите и по-късно ще се подготвим за Левски. Няма незначителен мач. Всеки мач е значим и въпросът е да демонстрираме във всеки един мач духа на спечелилите. Това е задачата ни.

В положителни връзки сме с Мъри, само че излизаме на терена и ще сме най-големите противници тогава. Те взеха доста нови играчи и усъвършенстваха отбора си. Левски е в по-добро положение от есента, само че и при нас има прогрес. Очаквайте доста добър мач ", сподели Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР