Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след победата

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите след победата
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Знаем какво ни чака пролетта

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва пред медиите след успеха с 1:0 над Лудогорец. Специалистът изрази мнение, че „ орлите” ще имат сериозен съперник в битката за купата в лицето на „ червените”.

„ Надиграхме съперника. Успяхме да победим. Силно тактически изигран мач. Второто полуврене понамалихме оборотите”, сподели Стойчо.

„ Не би трябвало да бягаме от действителността. Знаем кой е против нас. Не е единствено Лудогорец. Ще се впрегнат да им оказват помощ. Мога да ви изтъквам доста обстановки в днешната среща. Знаем какво ни чака пролетта. Ние имаме проект за идващите 2 години да създадем тим и да свалим Лудогорец. Там се застояха доста. Имаме шансове още тази година, само че знам против какво тръгваме. Отнеха ми две трофеи по този начин. Ще имат сериозен съперник в наше лице”.

„ Дори и да не бяхме спечелили през днешния ден, щях да дам висока оценка на всички. Знам с какво започнах. Ще ви напомня и двата мача с Лиепая. Знам в какво положение е тимът и в какво е това. Няма непогрешим тим. Ако се играе почтено и ние, и Лудогорец ще губят точки”, продължи Младенов.

„ С двете ръце стоя зад публиката. Искам да ги прикани и тези, които не идват. Много други могат да дойдат, само че не идват. Предпочитат да стоят по домовете си и да подлагат на критика, да дават оценки. Когато сме дружно, сме мощни. Това желаят те. Да стартираме да се разделяме. Всички би трябвало да сме дружно. Всички би трябвало да са на стадиона”, приключи треньорът на ЦСКА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР