Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде първи думи

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде първи думи
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Апоел Беер Шева показа, че е стойностен отбор след елиминацията с Левски

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде първи думи пред медиите, откакто " моряците " изтеглиха израелския отбор Апоел Беер Шева във втория квалификационен кръг на шампионата Лигата на конференциите.

" Един съперник, който предходната година имахме опция да го гледаме с Левски. Показа, че е стойностен тим, има положителни единици. Стана равностойна елиминация с Левски, за наслада на България Левски продължи. Но в този момент ни чака сложен мач, в случай че са запазили тима си. В последно време не сме ги следили, с изключение, че сме гледали много мачове или епизоди от мачове на Йоан Стоянов, който играе там ", съобщи експертът.

" Сега, когато няма правилото за тежестта на гол на непознат терен, няма огромно значение къде играеш ", добави той.

Според него значимото е в двата мача Черно море да е на своето най-хубаво равнище в двете етапи, защото тимът е показвал през годините, че в случай че не е на положително равнище няма никакво значение съперникът по какъв начин ще се показа.

" Ако изхождаме от това, че те са сложени, а ние – не, от тази позиция те са любимци, само че всичко се взема решение на терена ", изясни Илиев в отговор на въпрос.

" Ще създадем всичко, имаме и ние тим, който най-малко в нашето състезание играе от много време дружно. Нашата цел е да мине добре подготовката, да сме на равнище за първите мачове ", сподели наставникът.

За селекцията в Черно море Илиан Илиев сподели, че Билал Бали има малко проблеми, с цел да за почне да тренира с наедно останалите.

" Надяваме се до седмица да стартира да тренира, с цел да покаже до каква степен е стигнал с възобновяване от травма ", добави той.

Специалистът сподели, че през днешния ден Черно море ще подпише с атакуващ бразилски полузащитник и крило, на двете позиции и няма да има нови футболисти, в случай че вероятно не се продаде някой.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР