Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще съхрани двама

...
Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще съхрани двама
Коментари Харесай

Саша Илич пази двама от основните си състезатели за Лудогорец

Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич ще запази двама от главните си футболисти в идното посещение на Пирин. Двубоят на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград е в неделя от 17:45 часа. На аварийна пейка ще останат капитанът Юрген Матей и норвежецът Джонатан Линдсет, който не е пропуснал нито един мач на отбора, откогато дойде на „ Армията “ при започване на август, осведоми “Тема спорт ”. Двамата висят с картони и са застрашени да пропуснат идващия дуел на алените, който е основен в борбата за шампионската купа. На 30 април, неделя, от 20:15 часа ЦСКА - София посреща Лудогорец и по тази причина Саша Илич не желае да рискува двама от асовете си против Пирин. Линдсет е с 4 жълти картона от началото на сезона и при още един ще пропусне една среща. Матей пък е с цели 8 публични предизвестия и е заплашен от насилствена отмора за два мача.
 Строят новата Строят новата " Българска войска " за 18 месеца
Сръбският треньор ще направи няколко промени по отношение на титулярния състав от дербито с Левски, в което отборът съществено разочарова. В трети следващ мач като титуляр ще стартира Енес Махмутович, а Матей ще бъде сменен от някой всред Мено Кох и Християн Петров. Не е изключено и точно тримата да образуват защитния вал на ЦСКА - София. Отдясно след близо двумесечно неявяване от игра може да се завърне Иван Турицов, като Тибо Вион ще влезе в средата на терена или ще остане на пейката. В титулярния състав ще попадне Марселино Кареасо, почнал като запаса против Левски поради вирус, който бе пипнал в навечерието на дербито.

Срещата сигурно пропуща Жеферсон, който напусна дербито наложително още в 30-ата минута, сменен точно от Кареасо. Той получи разтежение в региона на аддукторите, като до последно ще виси и за дербито с Лудогорец.

Освен Матей и Линдсет пък директно застрашени от наказване са още вратарят Густаво Бусато и Станислав Шопов, които имат по 4 жълти картона през акцията.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР