Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич работи усилено по зимната селекция.

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич работи усилено по зимната селекция.
Коментари Харесай

Крушчич работи по селекцията

Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич работи интензивно по зимната селекция. Той е следил редица състезатели през последните два месеца, в които е отпред на отбора. Сърбинът е дал на управлението и лист с мечтани футболисти. Крушчич е гледал главно играчи от родното състезание, като към този момент много имена бяха свързвани с прекосяване на “Армията”. Самият треньор съобщи след дуела с Дунав, че клубът има взор върху българския пазар и привличането на Ахмед Ахмедов от русенци е точно в тази тенденция.

Сред споменаваните играчи са халфовете Родриго Енрике (Черно море) и Румен Руменов (Етър), бранителят Стивън Езе (Локо Пд) и Родни Антуи и Уесли Ната (Царско село). По отношение на Родриго, треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи пред “Тема Спорт”: “Аз най-малко не знам да има интерес към него от ЦСКА или Левски. Отделен е въпросът, че нещата не опират единствено до предпочитание на клубовете, а и на самия състезател. Родриго има контракт с Черно море до лятото на 2021-а”.

Иначе на този стадий от ЦСКА-София няма публично известие дали Крушчич ще остане отпред. По-скоро сърбинът ще продължи работата си като старши треньор и през пролетта. И неслучайно работи интензивно по селекцията, като към този момент е набюдавал много футболисти, които са му били препоръчани, а редом с това той самичък е показал играчи, които са му хванали окото и счита, че могат да са потребни на тима.

Крушчич застана на кормилто на ЦСКА-София на 5 октомври, като беше оповестено, че ще е отпред до края на годината. Самият треньор съобщи след дуела с Дунав, че няма информация да се гласят промени в щаба. efbet Лига 20 кръг, събота 14 декември  ЦСКА-София 4:0краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР