Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи две промени в

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи две промени в
Коментари Харесай

Ясен е съставът на ЦСКА за червеното дерби

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи две промени в титулярния си състав по отношение на успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив преди седмица за мача с ЦСКА 1948.

Сред стартовите 11 ще се завърнат Марселино Кареасо, който получи отмора, и Тобиас Хайнц, пропуснал срещата със " смърфовете ", тъй като се наложи да се прибере в родината си заради фамилни проблеми. Норвежецът ще стартира на върха на офанзивата до Маурисио Гарсес, както бе против Лудогорец, а голмайсторът на отбора Дюкенс Назон за трети следващ мач ще остане запаса. Хаитянинът към този момент е изцяло възобновен от контузията в коляното, която го мъчеше, само че се чака Илич да избра да не стартира с него от първата минута.

В средата на терена ще си партнират упоменатият Кареасо, Джонатан Линдсет и Амос Юга. Африканецът се завърна в халфовата линия против Локомотив Пловдив, откакто месеци наред бе употребен в ядрото на ариергарда. Той се показа на положително равнище и си заслужи оставане в тази зона и срещу ЦСКА 1948.

Почти несъмнено Илич няма да прави промени в отбрана, където ще работят Махмутович, капитанът Матей и Християн Петров. Очаква се през втората част в игра да се завърне Жеферсон, който не е бил на терена към този момент месец и половина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР