Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след поражението

...
Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след поражението
Коментари Харесай

Ел Маестро: Допуснахме нещастен гол, Стойчев може да заиграе за ЦСКА скоро

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, приказва след провалянето на тима с 0:1 от Трактор Сази на лагера в Турция. Ел Маестро подчертава, че загубата е неприятна и призна за кадрови проблеми в тима. 

" Никога не е добре да губиш, защото ние сме спортен тим и търсим успеха. Ако погледнем възможностите и развоя на мача, в който крайния резултат е абсурден с оглед възможностите, които имахме, изключително през първото полувреме, не трябваше да губим. След това допуснахме трагичен гол.
 Тобиас Хайнц пропуща днешната контрола на ЦСКА
Тобиас Хайнц пропуща днешната контрола на ЦСКА

Получил е лека контузия

Нападателите ни имаха мощност през първото полувреме и сътвориха задоволително положения и бяхме рискови напред. Те са във фитнес недостиг и би трябвало да се усъвършенстват. Поради стичане на обстоятелствата Матиас и Майкъл не са в оптимално положение. Радвам се, че Илиян и Марк получиха игрово време. Хайнц получи травма в глезена и няма да е разполагаем в идващите два-три дни, с цел да се възвърне.

Доколкото знам, Дюкенс Назон сега прави медицински прегледи в Кипър. Надявам се скоро Каранга да се появи скоро. Подписахме с него предходната седмица, само че знаем от началото, че той има някои проблеми с документите си в Бразилия. Очакваме го да се причисли към идващите дни и не се е включил към нас заради бюрократични аргументи. Мисля, че Мартин Стойчев скоро може да заиграе за нас. Следим го от известно време и има страховит капацитет. Смятам, че сме покрай сделката с този състезател.

Надявам се Иван Турицов да не напуща тима. Той също е доста добър състезател. Има интерес към него както към всички положителни играчи. Той играе всеки мач при мен и е значим футболист за тима. Днес направихме прекалено много фалове за нашето равнище. Съдиите тук в Турция не са на високо равнище, което основава неодобрение по време на мачовете. Смятам, че би трябвало да се направляваме при дисциплината много по-добре ", приключи Нестор Ел Маестро.
 ЦСКА - Трактор 0:1 в контролна среща
ЦСКА с втора поредна загуба в Турция, падна и от иранския Трактор

По-добрите положения за " армейците " бяха преди почивката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР