Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе много доволен след успеха

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе много доволен след успеха
Коментари Харесай

Любо Пенев: Не е лесно да държим високо ниво, но ще се опитаме

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе доста удовлетворен след триумфа с 4:1 на неговия тим против първенеца Лудогорец. Пенев отличи колектива на „ червените” в тази среща и призна, че отборът е играл доста добре против първенеца на България.

„ Радвам се, когато играем добре. Това не ни е най-хубавият мач, само че използвахме доста обстановките пред съперника. Комплексен мач за нас. Това е групов спорт и тимът би трябвало да се влага във всеки един дуел. Представяме си, че побеждаваме. Тренираме и се готвим за това “, съобщи Пенев.

„ Има класиране и това е реалност. Има още два мача и край, и ще подходим оптимално съществено във всеки един от тях. Представяме се извънредно добре. Доволен съм от момчетата. Продължаваме да работим. Утре имаме възстановителна подготовка и се готвим за идващия мач. Няма нещо, от което да не съм удовлетворен. Футболистите извършиха всичко, което бе заложено като задания “, добави още той.

„ Никой не пита по тематиката съдии. На конференцията мислех, че през вчерашния ден ще ме попитате, само че никой не го направи. Няма да приказвам в този момент. Тайна е тактиката. Убеден съм, че ще издържим и показахме в този мач. Аз съм невъздържан. И в този момент съм добре. Просто отвръщам, когато има неправда. Има доста такива моменти в нашия футбол. Момчетата са готови и има добър колектив “, сподели треньорът на „ алените “.

„ Посланието си е за нас и това е премия за труда, който поставяме. Гледам да се концентрирам в моята работа. Искам да продължаваме по този метод. Да, не е елементарно да държим високо равнище, само че ще се опитаме. Имаме дълга скамейка. Това е добре, тъй като има конкуренция. Нито един футболист не може да бъде спокоен. Аз съм треньор, който изстисква максимума от играчите. Радвам се, тъй като момчетата се оправят доста добре и мога да ги похваля. Тодор Неделев е добър футболист и знам, че към този момент тренира добре, само че това е тематика отвън дуела. Не знам до каква степен е възобновен, само че не желая да влизам в други тематики, които не са свързани с ЦСКА “, съобщи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР