Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира предстоящото дерби с шампиона

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира предстоящото дерби с шампиона
Коментари Харесай

Акрапович: С една победа ще излезем на върха, искаме да спечелим

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович разяснява идното дерби с първенеца Лудогорец. Срещата е част от 19-ия кръг на efbet Лига и ще се изиграе в съботния ден от 15:00 часа. Ще може да наблюдавате мача минута по минута на Gong.bg и директно в ефира на DIEMA SPORT.

"Отборът е добре, Жеферсон може да играе, евентуално ще пропусне срещата в събота, само че ще преценим. С една възможна победа в събота ще излезем преди всичко, работим по проект. Мачовете от плейофите са много надалеч, концентрацията е напълно ориентирана към мача в събота ", разяснява Акрапович.

"Концентрацията е мач за мач. Ние може да реагираме на всичко, което имат те, имат и недостатъци, които виждаме напоследък, имат самостоятелно качество, би трябвало да обезвреждаме мощните им качества, това е задачата ", добави той.

"Много значима беше успеха над Черно море, значими бяха 3-те точки, защото знаехме и резултатът от мача на Лудогорец. Нашата работа е да упражняваме и да се готвим за мачовете. Ако ги пресираме високо може да създадат неточности както в предишния мач, гледаме си нас, физически сме добре готови, противникът може да си е направил изводите. Винаги сме играли добре в Разград с Локомотив, ще се опитаме да го създадем отново, в този момент с ЦСКА ", сподели оше треньорът.

"Дисциплината е на равнище, футболистите се показват както ние желаеме. Работата на съдиите не е лесна, моля да се успокоят нещата, дай Боже да не се приказва за съдиите след мача, дано си изиграем дуела. Винаги е мъчно против такива хора, които обичат да играят шах, нека се получи здрав и първокласен мач, а не тактически. Имаме задоволително играчи, за Кейта не мога да разясня, защото нямам задоволително информация, това не ми е работата. Селекцията в никакъв случай не завършва. Това не е единствено за ЦСКА, веселя се за всеки един, който пристигна в ЦСКА, първокласен състезател ".

"Резултатът, който пристигна от хубава и качествена игра ще съм удовлетворен, желаеме да победим, да се качим на върха, дали ще е тъждество или победа. Мачът е доста значим и за двата тима, само че до края има доста мачове, които би трябвало да се изиграят. Трудно е да се дават прогнози, ще изчакаме мача и ще забележим ", сподели в умозаключение треньорът на "червените ".
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР