Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след успеха с

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след успеха с
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Важно е тази победа да вдъхне увереност на футболистите ни

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов приказва след триумфа с 2:1 против Ботев Враца. " Червените " стигнаха до трите точки след поврат.

" Мисля, че започнахме леко нерешително до 20-та минута, само че по-късно започнахме да владеем по-добре топката. Радващо е, че успяхме да изравним в края на първата част. Второто полувреме бе мощно за нашия тим, създадохме не малко обстановки. За страдание избяга ни гола, радващо е, че въпреки всичко победихме, това бе най-важното. Отборът имаше потребност ", показа Панайотов.

" За мен най-важното бе да видя реакция по отношение на предходния мач. Не се представихме добре. Момчетата през днешния ден се вложиха, уповавам се тимът да върви напред ", сподели още той.

" Със сигурност има повече прохлада, когато направиш смени. Всички футболисти са ни равностойни и който влезе в игра би трябвало да покаже най-хубавото от себе си. За мен най-важното е да вдъхне убеденост в момчетата, аз дръзвам да настоявам, че притежаваме положителни футболисти и трябв да намерим ритъма, с цел да имаме повече триумфи ", добави наставникът.

" Нека да се възстановим, ще помислим и върху идващия дуел. За мен е значимо да играем атакуващ футбол ", приключи Николай Панайотов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР