Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви, че е щял

...
Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви, че е щял
Коментари Харесай

Любо Пенев: Щях да привлека Луис Суарес във Валенсия, ако бях станал треньор на тима

Треньорът на Царско село Любослав Пенев съобщи, че е щял да притегли някогашната звезда на Барселона Луис Суарес, в случай че е бил назначен за ментор на Валенсия. Както е известно родният експерт можеше да поеме " прилепите " преди години, само че това по този начин и не се случи. В последна сметка той застана отпред на втория тим на клуба през 2017-та.

" Преди много години обсъждахме доста неща с Амадео Салво. Включително и опцията да поема Валенсия, само че това е друга история. Тогава, в случай че ме бяха назначили за треньор, едно от попълненията, които щях да желая, беше Луис Суарес. Още тогава той беше водач и аз щях да пожелая този войник. Но това беше преди доста години, нещата се развиха друго, а той отиде в Барселона ".

" Диего Симеоне чудесно знае какво прави. От много време е в Атлетико и записа доста значими резултати. Направи огромен трансфер, мисля, че Суарес ще даде доста на Атлетико. Познавайки стила на Чоло, конфликтът с Барселона ще е забавен ", сподели Пенев пред Radio Marca.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР