Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев изрази разочарование от нулевото

...
Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев изрази разочарование от нулевото
Коментари Харесай

Спартак посочи вратата на холандец, халф ляга под ножа

Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев изрази отчаяние от нулевото тъждество със съименика им от Плевен в Ловеч.

Матушев счита, че предвид на играта и основаните положения са заслужавали да победят. Специалистът разкри още, че Тони Костадинов ще претърпи интервенция на ръката, а холандският халф Насарио де Фретеш е напуснал отбора.

Ето какво съобщи Матушев за „ Петел”: „ Срещу Плевен не спечелихме точка, а изгубихме две. Ние играхме по-правилно, създадохме по-чисти положения, които не бяха по никакъв начин неприятни, и успеха несъмнено щеше да ни приляга. Първо Румен Николов пропусна, след това след негов удар топката удари гредата, а при започване на второто полувреме отново той изтърва самичък против вратаря. Плевен имаха единствено центрирания и един по-сериозен удар с глава.

Ние обаче не се заблуждаваме, че като бихме Локо и всичко е наред. Очаква ни доста работа, с цел да създадем тима, който аз желая и да играем по този начин, както желая. Сега малко по малко ще вървим напред, всяка точка ще е скъпа за нас и се надявам до Нова година да вземем колкото се може повече точки.

Съжалявам за Тони Костадинов, който влезе през второто полувреме, само че 5 минути по-късно при единоборство падна върху ръката си и напусна наложително. Снимката в болничното заведение сподели, че има счупена кост. Ще претърпи интервенция и несъмнено ще е навън за два месеца. Холандецът Насарио Де Фретеш към този момент не е част от тима. Той напусна, откакто постигнахме единодушие договорът му да бъде разтрогнат по взаимно единодушие.”
Втора лига 7 кръг, събота 31 август  Спартак (Плевен) 0:0краен резулат  Спартак (Варна)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР