Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, похвали своите футболисти

...
Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, похвали своите футболисти
Коментари Харесай

Димитров: При нас все малко не ни достига

Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, похвали своите футболисти за метода, по който са играли против Лудогрец за Купата, въпреки да позволиха загуба с 1:2 в Разград.

„ При нас все малко не ни доближава. Играем градивен футбол, само че съм по-доволен от второто полувреме. Имаше обстановки, които трябваше да изиграем по друг метод. Второто бяхме сигурни в отбрана и мачът отиваше към тъждество, в случай че не беше неповторимият гол на Шоу. Имахме много проблеми. Надявам се идващия мач да го вземем на 100% “, стартира Херо.

„ При нас това е рецидив с тези неточности. И с Арда, и с Локо София, които най-после ни костваха крайния резултат. Смених групировката в процеса на мача и го направих, защото имаше проблеми в линията в четворка откъм гърба и имаше празноти в подреждането. Видяхте, че през второто стояхме доста добре във фаза отбрана, само че стана неповторим гол “, продължи той.

„ Следващият мач нямаме опция, с изключение на успеха. А и освен в него, всеки един дуел, който ни следва “, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР