Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров коментира пред Мач Телеграф

...
Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров коментира пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Херо: Феърплеят няма да го коментирам повече

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров разяснява пред " Мач Телеграф " края на сезона и развръзката в борбата при изпадащите.

" Феърплеят няма да го разясня повече. Най-много отново да ме привикат някъде и да ми желаят доказателства. Не мисля, че моя работа да ги групирам. Хората с правила, даже да са пристрастни, доста добре видяха какво, по какъв начин и къде се случи. Детайлите не са толкоз значими. Със сигурност и ние сме позволили неточности като щаб, явни бяха проблемите и на терена и изпуснатите по малоумен метод точки... Въпреки това отново можеше да е друго, само че... по този начин се решили някои, по този начин са създали. Да са живи и здрави! ", разяснява Димитров.

" За мен е ясно, че след края на сезона завършва моят ангажимент. Наистина направих всичко по силите си, с цел да оказа помощ на Спартак да се избави. Нещата в България обаче са много сбъркани и това и вие доста добре го знаете. Ще се прибера у дома и ще очаквам ново предизвикателство. Това решение не съм го взел през вчерашния ден. Ще бъда с тима и в последния мач против Пирин, тъй като не мога да оставя момчетата, по-късно към този момент други хора ще се ангажират с построяването на нов тим за идващия сезон. Има състезателен шеф, управление... ", добави треньорът с най-вече мачове в родния хайлайф. Той удостовери и че договорите на над 90 % от чужденците в състава изтичат и множеството сигурно ще изоставен. Шефовете ще имат много работа в идващите седмици по намирането на футболисти, с които да опитат да върнат тима в елита.

" Нещата от кухнята са ясни и който би трябвало знае какво съм имал поради. Тези, които се вълнуват от Спартак, знаят кой ни пречеше с изнасянето на не напълно правилни информации. Да бяха правилни, нямаше да е проблем. Който е правил селекцията лятото, той да се замисли по какъв начин можеше да се поправи фактът, че от 10 мача тимът бе взел 1 точка. Изпадането се беше случило още тогава ", приключи Херо.
 Енгбар Енгибаров измежду разновидностите за заместител на Херо в Спартак (Варна)
Енгбар Енгибаров измежду разновидностите за заместител на Херо в Спартак (Варна)

Той към този момент е водил отбора през 2017/19 в Североизточната Трета лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР