Треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров, даде пресконференция преди

...
Треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Херо: Лудогорец не ни познава, класата ни е доста по-различна и можем да го изненадаме

Треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров, даде конференция преди мача от първия пролетен кръг на efbet Лига, който е против Лудогорец. Това ще е и формален дебют на Херо отпред на “соколите ”.

“Времето беше добре. Доволен съм от подготовката – условия и контролни срещи. Аако бяхме играли по-късно с Лудогорец, щяхме да сме по-стиковани. Лудогорец надвишава като съсловия всички тимове. Шансове постоянно има. Ние ще се опитаме да вземем това, което можем. Лудогорец не познава нашия тим и качествата на нашите играчи, може и да ги изнанадаме “, стартира Димитров.

“Имаме потребност от нови играчи на 1-2 позиции, само че не желая да разясня. В съществени линии това е състава, с който започваме шампионата. Всички ще бъдат подготвени за този мач. Това се отнася и за Белоусов, който чакаше български паспорт. Имахме потребност от още една седмица за подготовка, само че шампионата стартира на 11-ти. Направихме селекция за цялостен тим. Имахме концепция да вдигнем класата. Ако в този момент започваше шампионата, Спартак нямаше да е на тази позиция. Идеята бе да комплектоваме уравновесен състав и в този момент би трябвало да наваксваме в избрани срещи. Класата е много по-различна от есента. Тази селекция е правена от целия щаб и се надявам този капацитет да покаже своите качества. Каквото и да приказваме в този момент, значими са резултатите.

Няма по какъв начин да не проследявам конкуренцията. Интересувам се от всичко, което се случва в другите тимове. Смятам, че всички се пробват да усилват капацитета и битката ще бъде най-тежка. Знам в каква позиция се намираме. Приел съм, че би трябвало да създадем всичко допустимо. Оптимист съм. Потенциалът, с който имаме, ще ни помогне да излезем от тази обстановка. Надявам се да има мощни характери, тъй като би трябвало да вземем всичко от някои мачове “, сподели още Херо, който желае шампионата да стартира по-късно.

“Времето ще е огромна спънка за футбола. Винаги желая нещата да са съвършени, с цел да може тимовете да играят футбол. Привърженик съм на това да започваме по-късно. Условията сега са ненормални. В това отношение моето мнение не се разграничава от това на сътрудниците “, обясни позицията си Димитър Димитров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР