Треньорът на Спартак Данаил Бачков коментира нападките на треньора на

...
Треньорът на Спартак Данаил Бачков коментира нападките на треньора на
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак отговори на наставника на Сливен: Имам чувството ще има още такива резултати

Треньорът на Спартак Данаил Бачков разяснява нападките на треньора на Сливен във връзка триумфа с 21:0 на пловдивчани против " воеводите " в неделя. Припомняме, че той атакува тима през вчерашния ден, а незабавно по-късно от Спартак разгласиха и публично позиция след думите на треньора на Сливен.
Прочетете още
Ето какво написа Данаил Бачков:

Така, време е и аз да си изкажа мнението във връзка по този начин коментираният мач против ФК Сливен, мислех да не обръщам внимание на думите на техния президент само че нямаше по какъв начин когато се визира директно нашият клуб и моите футболисти а и както постоянно типично по нашенски желаеме да прехвърлим казуса и виновността от болната глава на хубавичко и да се оправдаваме!!

Започвам през цялото време преди срещата!! Гостите от Сливен пристигнаха в действителност с млад тим като само Иван Стоянов(който мисля че е играещ треньор)беше на игрището и игра първото полувреме! Преди началото на срещата гостите ни помолха да им услужим с чорапи за срещата че те нямали били ги не запомнили или нещо сходно,но ние разполагахме единствено с едни такива на стадиона,в последния миг те откриха отнякъде чорапи!!

След това в нашата съблекалня влезе едно момче от техният тим и ни помоли да им услужим с потници че те нямали,дадохме им такива!! Колкото до самата среща още през цялото време на мача предвещаваше какво ще се случи(наистина не съм очаквал и аз че ще се получи подобен резултат)и дръзвам да настоявам че нашия тим игра на 20 % от своите благоприятни условия и все пак се стигна до този резултат! Какво трябваше да създадем ние като тим?? Да не се явим за второто полувреме ли??? И запитвам аз къде е виновността тук на Спартак Пловдив?? Аз не виждам такава!! След края на мача персонално аз влезнах на игрището да укротявам плачещите и тръшнали се на земята млади футболисти на Сливен тъй като в действителност ме заболя за тях, същото правеха и футболистите от моя тим!!! Жалкото е че не видях това да го прави някой от управлението на ФК Сливен тъй като на мача нямаше такова! Мача на Сливен в първия кръг в Съединение горе долу вървеше по същия сюжет само че къде отличните намеси на вратаря къде пропилените с лека ръка положения се стигна " единствено " до 11:00!!!И последно имам възприятието че ще има още такива резултати,дано да не съм прав!!!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР