Треньорът на соколите обясни какво се случва със Здравко Димитров.Старши

...
Треньорът на соколите обясни какво се случва със Здравко Димитров.Старши
Коментари Харесай

Херо: Няма нищо официално за Здравко Димитров

Треньорът на " соколите " изясни какво се случва със Здравко Димитров.

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо показа мнението си след първата контрола на варненци, в която отборът му победи Локомотив Горна Оряховица с 2:1, пише dsport.bg.

" Още не сме сглобили състава, чакаме хора. Основното през днешния ден беше да не получим травми и да играят на съществено равнище. Смятам, че се получи макар грешкитеq които имахме в тактически проект. Очаквам тази седмица двама, имаме подписан контракт с португалец, с който има визови проблеми. Още един човек чакаме на проби. Външен нападател, полузащитник, човек зад нападателя, краен защитник - това са хората, които чакаме да дойдат. Ако тези четиримата дойдат в общи линии завършва селекцията ", стартира Димитров. 

" В момента тренировките са по-тежки, усеща се, че има отмалялост. С наближаването на мачовете естествено, че ще бъдат освежени. "  

" Нищо публично няма до този миг. Не мога да го пусна към този момент, тъй като имаме крещяша потребност от играчи и до момента в който не намерим не мога да го пусна ", сподели Херо на въпрос по отношение на възможен трансфер на Здравко Димитров. 

" Аз съм в неразбиране по какъв начин локалната власт пречи на локален тим. Би трябвало да бъде точното противоположното. Публиката на Варна заслужава да гледа своя тим във Варна ", сподели Димитров по отношение на казуса с осветлението на стадиона на Спартак. 

" Ако би трябвало да бъда почтен доста от играчите, които бяха първи избор да вземем, не се получи, само че тези също сме ги следили. Те още не са подготвени уповавам се до началото на шампионата да имат друго лице ", приключи Херо. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР