Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе категоричен, че Спартак Варна,

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе категоричен, че Спартак Варна,
Коментари Харесай

Заги: Славия е топ клуб и всичко е идеално

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе безапелационен, че Спартак Варна, против който неговият тим ще излезе за повторно през сезона е радикално изменен спрямо юли месец, когато двата отбора се изправиха един против различен в първия кръг.

„ Разликата е голяма. Даже мога да кажа, че днешният тим няма нищо общо с оня тим, който победихме във Варна през юни. Взеха много положителни футболисти, имат и добър треньорски екип. Димитър Димитров работи за тях и сигурно ни чака сложен мач “, разяснява Загорчич особено пред „ Мач Телеграф “.

„ При нас проблеми не може да има. Ние сме топ клуб и всичко е идеално. Имам задоволително качествени футболисти, с цел да подхождаме с упоритостта за победа във всяка една среща от шампионата. Тренираме съществено. Радваме се на това хубаво време за тази част от годината. Не ни тормози нито ранния начален час, нито нищо. Само от нас зависи по какъв начин ще се усещаме след мача. Ако си свършим работата, както би трябвало, ще имаме мотив за усмивки и ще сме задоволени. Дано се получи “, разяснява още Заги, който няма да може да разчита единствено на контузените от мача с Левски десен бранител Ертан Томбак. Той сигурно пропуща мачовете до края на годината. С проблеми в палеца на крайници е и младият Крис Стоянов. Той обаче попадна в групата, само че не е ясно дали ще може да стартира като титуляр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР