Треньорът на Шави Ернандес похвали младите футболисти на каталунците, които

...
Треньорът на Шави Ернандес похвали младите футболисти на каталунците, които
Коментари Харесай

Шави се скъса да хвали младите в Барселона

Треньорът на Шави Ернандес похвали младите футболисти на каталунците, които донесоха успеха над Елче в среща от 18-тия кръг на испанската Ла Лига. Според него растящото потомство е по-добро от това на Серхио Бускетс и Педро.
„ Направихме някои неща доста добре. Но ни липсваше работоспособостта. Елче не трябваше да бяга или да има преходи. Говорихме за това. Трябваше да създадем тактически фалове. С техния гол те се върнаха в мача и по-късно стана 2:2, като вземем поради нашата обстановка, това ни се отрази. Феновете също бяха доста положителни. Това са три фантастични точки. Трябва да се върнем към модела, да възстановим позиционната игра... Надяваме се, че това ще бъде повратна точка. Сами усложнихме мача. Имахме обстановки, от които не се възползвахме. Те оцеляха поради нашите неточности. Не може по този начин. Трябва да имаме повече работа и отговорност, когато печелим. Доволен съм от тези три точки “, сподели след срещата младият експерт.
Той не пропусна да каже положителни думи и за младите играчи от школата, които взеха присъединяване в мача и донесоха успеха: „ Те вършат разликата, само че аз не адресирам известие до ветераните по този начин. Буси, Де Йонг, Алба и Тер Стеген оставят кожата си на терена. Възхитен съм от тима. За да израснеш, би трябвало да страдаш и да възстановиш модела, който бяхме изгубили. Това е нещо, което доста ни изненадва. Това потомство е даже по-добро от това на Бускетс и Педро. Ако не съм заложил на повече играчи от дъщерната групировка, е тъй като нормата не го разрешава “.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР