Треньорът на шампионът Хебър (Пазарджик) Камило Плачи призна след драматичната

...
Треньорът на шампионът Хебър (Пазарджик) Камило Плачи призна след драматичната
Коментари Харесай

Камило Плачи: ЦСКА игра по-добре в най-важния момент - в петия гейм! Днес загубихме, но се вижда подобрение в играта

Треньорът на първенецът Хебър (Пазарджик) Камило Плачи призна след трагичната загуба от ЦСКА с 2:3 гейма в огромното дерби в 17-ия кръг на Efbet Супер Волей, че " алените " са играли по-добре в най-важния миг - в петия гейм, само че въпреки всичко се вижда усъвършенстване в играта им.
 ЦСКА измъкна огромното дерби с Хебър и се върна отпред в Efbet Супер Волей ЦСКА измъкна огромното дерби с Хебър и се върна отпред в Efbet Супер Волей
“Беше прекрасен мач, в който играхме добре. ЦСКА игра добре в най-важния миг, в петия гейм. Джулио Саби във втората офанзива на загрявката почувства проблем в рамото и физиотерапевтът ни сподели да не го използваме. Аз също не чаках всички тези загуби. Днес загубихме от първия в класирането, само че се вижда усъвършенстване в играта. Мислим напред и чакаме плейофите ", показа Плачи след мача.
 Александър Попов: Момчетата играха доста самоотверженно, помагаха си и справедливо победихме Александър Попов: Момчетата играха доста самоотверженно, помагаха си и справедливо победихме
Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР