Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът

...
Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на Сервет: Трябва да направим голям мач срещу Лудогорец

Треньорът на Сервет Женева Рене Вайлер бе безапелационен, че тимът му би трябвало да направи огромен мач, с цел да продължи напред в Лигата на конференциите.

" Знам, че би трябвало да създадем не доста добър, а отличен мач, с цел да отстраняваме Лудогорец. Те демонстрираха на какво са способни в първите 20 минути на първия мач. По-силни са като домакини, гледали сме им мачове е Европа. Трябва да създадем огромен мач, само че това се отнася и за българите. Надявам се да имаме шанс ", сподели треньорът. 

" Това е европейски мач. Имаме потребност от цялостна централизация. Нямахме триумф пред гола в първия дуел, надяваме се това да се промени на следващия ден ", пожела си той.

" Не желая да приказвам за административните проблеми на тима. Аз самичък удовлетворен от футболистите, които са тук и с тях ще се опитаме да преминем в идващия кръг ", сподели още швейцарецът.

Той не се съгласи с мнението, че това не е най-силният сезон на халфа Мирослав Стеванович. " Не съм склонен, че не играе добре. Не би трябвало да забравяме, че два пъти беше контузен. Винаги е давал всичко за тима ", сподели още Вайлер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР