Треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че отборът му не

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо заяви, че отборът му не
Коментари Харесай

Моуриньо: "Лудогорец" беше по-добър с това, че с три удара вкара два гола

Треньорът на " Рома " Жозе Моуриньо съобщи, че тимът му не е направил задоволително, с цел да завоюва мача с " Лудогорец ". " Вълците ".

Според португалеца разликата е пристигнала от успеваемостта в нахлуване.

" Единственото нещо, с което бяха по-добри, е, че с три удара вкараха два гола. А ние какъв брой имахме - 10? Имахме греда, спасявания на вратаря (Серджо Падт), Пауло Дибала пропусна най-после ", сподели Моуриньо.

" Имахме няколко положителни благоприятни условия, само че бяхме в сложна обстановка. Нашият противник завоюва психическата борба. Както и в предния мач с " Удинезе ", който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия надзор. Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в идващите срещи ще търсим трите точки ", продължи Специалния.

" Рома " съумя да изравни в последните минути, само че незабавно по-късно новопривлеченият Нонато вкара победния гол за " Лудогорец ".

" Не обичам да приказвам за бранителите, тъй като целият тим би трябвало да се пази вярно. Вторият гол беше разследване от това, че тимът не беше удовлетворен единствено от тъждество и вместо това настояваше за победа. Истината е, че това трансформира равенството в проваляне ", добави Моуриньо.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР