Tреньорът на Рома Жозе Моуриньо сподели какво си каза с

...
Tреньорът на Рома Жозе Моуриньо сподели какво си каза с
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: На полувремето казах на играчите си, че се срамувам от тях

Tреньорът на Рома Жозе Моуриньо показа какво си сподели с наставника на Ювентус Масимилиано Алегри след равенството сред двата тима (1:1).

" Не мисля, че е желателно да кажа точните думи. Мога ли? Че ни скъсаха задниците през първото полувреме, а през второто бяхме малко по-добри. На полувремето споделих на играчите си, че се срамя от тях и че ме е позор, че съм им треньор. Въпросът е за какво изглеждахме добре през второто полувреме, а не през първото.

Не приказваме за тактичност, а за отношение. Не можем да излезем на терена с такова отношение. През първото полувреме споделих на помощника, че би трябвало да се молим да отидем на почивката при резултат 1:0 в интерес на Ювентус. И си беше чист шанс. Нямахме доста благоприятни условия. Нямахме Дзаниоло, Вайналдум или различен състезател, който мисля, че може да пристигна скоро.

С тези тримата, нещата можеше да са разнообразни. Алегри, макар всичките си проблеми, можеше да притегли хора като Милик и Маккени. Бих могъл да дойда тук и да ви кажа, че направихме разлика през второто полувреме, че бяхме невероятни и мощни, само че не желая да го върша и няма да укривам нищо.

Ако вземем първото и второто полувреме поотделно, то във второто заслужавахме победа с 1:0. Но не желая да кажа, че заслужихме резултата довечера, тъй като това би било комплимент към играчите от моя страна, който те в действителност не заслужават за играта си преди почивката ", сподели Моуриньо.
 Ювентус - Рома 1:1 в мач от Серия
Гладиаторският конфликт сред Юве и Рома приключи без победител

Дербито в Торино приключи при резултат 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР