Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо смята, че Фейенорд, ще

...
Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо смята, че Фейенорд, ще
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Лигата на конференциите беше труден турнир, трябва да влезем в историята

Треньорът на Рома - Жозе Моуриньо счита, че Фейенорд, ще има огромно преимущество на финала на Лига на конференциите поради обстоятелството, че нидерландсото състезание завърши, до момента в който " вълците " имат още един значим мач от Серия А.

" Историята и значимостта на шампионата са разнообразни, само че това е най-важният край, тъй като към момента следва да го изиграем. Това ще бъде нашият 15-и мач в Европа през този сезон.

Стартирахме през август и трябваше да пътуваме доста. Платихме висока цена в Серия А, където загубихме доста точки против тимове, които имаха по цяла седмица, с цел да се приготвят за мача с нас.

Когато погледна класирането, мисля тъкмо за тези мачове допълнително и за грешките на реферите. Лигата на конференциите беше сложен шампионат и в този момент би трябвало да влезем в историята, печелейки оценката.

Разбира се, че Фейенорд има преимущество, и то огромно. На нас към момента ни следва един значим мача с Торино, в който не мога да дам отмора на играчите. При тях сезонът към този момент завърши и е могат да работят умерено ", сподели Моуриньо.
 Рома реши бъдещето на Николо Дзаниоло
Рома реши бъдещето на Николо Дзаниоло

Ще остане в отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР