Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е отхвърлил възможността да привлече

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е отхвърлил възможността да привлече
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо не желае да привлича Пянич в Рома

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е отхвърлил опцията да притегли в клуба халфа на Барселона Миралем Пянич. Не е загадка, че босненецът търси метод да се махне от “Камп Ноу”. Той не влиза в проектите на Роналд Куман и избира да се завърне в Серия “А”, а за какво не и в Рома, където игра сред 2011 и 2016 година. Тази опция е била препоръчана на португалския експерт, който обаче я е отхвърлил, написа “Marca”.

Не е ясно дали и тифозите на Рома ще одобряват възможното завръщане на Пянич на “Олимпико”. Те одобряват босненеца като изменник, откакто той мина в огромния зложелател Ювентус, откакто задейства клаузата си за откупуване през лятото на 2016 година.

Интерес към Пянич има и от други италиански тимове, в това число и от Юве. Големият проблем не е трансферната сума на играча, тъй като има вид той да бъде взет и чартърен. Проблемът по-скоро е заплатата му от 15 милиона евро на сезон, която никой не е податлив да заплаща. 31-годишният футболист пък на този стадий се е заинатил и не желае да понижи финансовите си искания. Така той може и да остане на “Камп Ноу” и през новия сезон. Договорът му с каталунците е до 2024 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР