Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали сина си Люка,

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали сина си Люка,
Коментари Харесай

Зинедин Зидан похвали сина си след дебюта му за Реал Мадрид

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали сина си Люка, който вчера изненадващо дебютира на вратата за " белия балет " и оказа помощ за успеха над Уеска с 3:2 в среща от 29-ия кръг на испанската Ла Лига.
 Феновете на Реал избират Мбапе пред Неймар
Столичани бяха на секунди от издънка против скромния отбор на Уеска, който до 90-ата минута удържаше равенството 2:2 посред " Сантиаго Бернабеу ".

В последна сметка обаче " кралете " стигнаха до триумф с 3:2 след победно попадение на Карим Бензема в заключителните секунди на срещата.



" Доволен съм от неговото показване. Люка е нашият трети вратар, само че Тибо Куртоа не е в добра форма, а Кейлор Навас се нуждаеше от отмора. Затова желаех да му дам късмет и той се оправи добре. Причината да бъде в състава не е по тази причина, че е мой наследник. Той има темперамент и качества. Част от академията е отдавна, а това значи доста.

Получи се вманиачен мач, който се веселя, че спечелихме и положихме нужните старания. Ясно е, че можем да играем доста по-добре, само че и противникът би трябвало да бъде поздравен за представянето си. Още преди мача споделих, че Уеска заслужава по-добра позиция в класирането и това се потвърди, като евентуално те заслужаваха да вземат нещо от мача. Ние обаче се борихме до края и спечелихме.

Карим вкара страховит гол. Той е при нас от дълги години и се оправя доста добре. Това евентуално е най-хубавият му сезон и сме щастливи от играта му. Ще разчитаме на него в оставащите 9 мача. Той е наш състезател и не мисля, че това ще се промени ", сподели Зидан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР