Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отговори на въпросите на

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отговори на въпросите на
Коментари Харесай

Карло Анчелоти преди реванша с Барселона за Купата на Краля: Всички играчи са много концентрирани

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти отговори на въпросите на кореспонденти, свързани с това на кои футболисти ще заложи в титулярния състав за утрешната среща реванш против Барселона от полуфиналите в шампионата за Купата на Краля.

" Белия балет " гостува на " Камп Ноу " в сряда вечер (5 април) от 22.00 часа българско време след минимално проваляне с 0:1 в първата среща.

Това задължава момчетата на Анчелоти да търсят наложителен триумф при визитата си на Барса, а самият той дефинира две от своите звезди Тони Кроос и Лука Модрич като " недосегаеми ", само че все пак не даде явен отговор дали те ще стартират от първата минута.

" Кроос и Модрич са недосегаеми, само че това не значи, че ще играят на следващия ден. Моя е отговорността да избера стартовите единадесет. Трябва да мисля за разновидностите, които имам на пейката. Началото не е най-важното нещо, значимото е да бъдеш ефикасен в хода на играта ", стартира Анчелоти.

Италианският експерт разкри още, че в сходни срещи опитът на дадени футболисти може да се окаже доста значим и добави, че всички в тима са пределно съсредоточени.

" Ако приказваме за сила, ясно е, че в тези мачове тя е значима. Има обаче и доста напрежение, тъй че опитът на ветераните може да бъде значим. Виждам играчите всеки ден и те са доста съсредоточени. Те са експерти и странични неща не трябва да им въздействат. Всеки би трябвало да оцени ролята, която има ", разяснява Карло Анчелоти.

Отборът на Реал Мадрид е в преследването на своя първи край в шампионата за Купата на Краля от сезон 2013/14 насам, когато още веднъж отпред с Анчелоти тимът подвигна трофея след триумф с 2:1 във финала точно против огромния противник Барселона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР