Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти критикува играта на своя

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти критикува играта на своя
Коментари Харесай

Анчелоти: Изиграхме слаб мач срещу РБ Лайпциг

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти подлага на критика играта на своя тим при равенството 1:1 с Лайпциг в реванша от осминафиналите на Шампионската лига.

Реал не се показа на равнище, само че ремито бе задоволително за отбора да продължи на четвъртфиналите в шампионата с общ резултат 2:1.

" Слаб мач, не играхме добре. Срещу себе си имахме първокласен противник и в това време подобен, който нямаше какво да губи. Моят тим игра по този начин, като че ли им висят тежести от краката през цялото време. Играхме постепенно, не пресирахме задоволително. Може би сбърках състава, би трябвало да има и самооценка. Естествено, това ни накара да страдаме и в такива мачове единственото значимо е, че стигнахме до четвъртфиналите ", сподели Анчелоти.

Италианецът не е обезпокоен по отношение на обвиняванията за укриване на 1 милион евро налози върху приходите от имиджови права, до момента в който е бил в клуба през 2014 и 2015 година

Испански прокурор изиска четири години и девет месеца затвор за Анчелоти.

" Това е остаряла история и не ме вълнува. Надявам се, че може да бъде решен скоро и нямам никакъв проблем и съм спокоен за това. Единственият проблем, който имам, е, че тимът би трябвало да се показва по-добре ", сподели Анчелоти пред репортерите.
 Реал (Мадрид) и Лайпциг приключиха 1:1 в мач от Шампионска лига
С огромна доза шанс Реал (Мадрид) се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР