Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди мача
Коментари Харесай

Анчелоти: Не видях Бензема и Куртоа да плачат, че не са спечелили Златната топка

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде конференция преди мача на тима си против Атлетик Билбао на следващия ден вечер в отсрочен мач от 9-ия кръг на Ла Лига, като приказва и за всичко настоящо към испанския гранд. Тимът от Мадрид е във впечатляваща форма, като има 8 победи и едно тъждество в последните си 9 мача.

"Да играеш в огромен клуб ти оказва помощ да спечелиш "Златната топка " един ден. Това е значима премия, само че е самостоятелна. Не видях обаче Бензема или Куртоа да плачат, че не са спечелили "Златната топка ". Приеха го без проблем. При мен има користолюбие и не мога да гласоподавам за състезател, отвън нашия тим. Ако аз гласувах, щях да слага първи Бензема, втори Винисиус, трети Куртоа, четвърти Каземиро, пети Кроос, шести Камавинга. Но би трябвало да почитаме и другите, тъй като Меси е един от най-хубавите. Ако трябваше да гласоподавам, дублирам, че щях да го направя за Бензема ", стартира изявлението си италианският експерт.

"Винисиус доста добре знае мястото си в тима. Не се счита за звезда, тъй като е доста непретенциозен. Той знае, че до себе си има хора, които са мощни персона и тежки характери ", сподели Анчелоти за бразилския национал.

"Проблемът на Азар е физически, той би трябвало да усъвършенства положението си. Трябва да има игрови минути, това е несъмнено. Тогава ще се усъвършенства. Трябва да изчака, само че имаме доста мачове, тъй че и той ще получи късмет ", сподели треньорът за белгиеца.

"В центъра на отбраната Милитао и Алаба добре напаснаха качествата си. Милитао е по-силен физически, а Алаба е привикнал да играе в линия с четирима бранители. Начо е на същото равнище като тях, макар че не играе толкоз. Той има нужните физика и техника. Добре сме, само че би трябвало още да подобряваме отбраната ", счита той.

"В Севиля могат да се сърдят, че не бе отсъдена дузпа за нарушаването на Алаба против Окампос, само че при започване на сезона ни бе казано, че леките нарушавания няма да се отсъждат. Дузпите би трябвало да са ясни, марките нарушавания не се свирят ", изясни италианецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР