Треньорът на Рафаел Надал - Карлос Моя, който присъства на

...
Треньорът на Рафаел Надал - Карлос Моя, който присъства на
Коментари Харесай

Треньорът на Надал: Контузията на Рафа е по-сложна от предвиденото

Треньорът на Рафаел Надал - Карлос Моя, който участва на шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид, се изрече за положението на състезателя. Три седмици преди началото на " Ролан Гарос " присъединяване на Надал на втория шампионат от Големия шлем за сезона към момента е под въпрос.

" Времето ще ни покаже по кое време ще се върне. Контузията му е по-сложна от плануваното, само че би трябвало да бъдем оптимисти ", сподели някогашният тенисист пред RTVE.

" Тъжни сме, че още не може да играе на клей. Не беше елементарно да откажем присъединяване в Монте Карло, Барселона и Мадрид, само че той е войник и има вяра, че скоро ще бъде още веднъж конкурентноспособен ", разяснява треньорът.

" Има легенда, която гласи, че Рафа има потребност от доста мачове, с цел да влезе във форма. В исторически проект той е реализирал отлични резултати при завръщането си на корта. Желателно е да отидеш на шампионат от Големия шлем с повече изиграни минути, само че даже и да не е по този начин, имаме нашите оръжия ", добави Моя.

" Всякакви похвали за Алкарас бяха казани и той ги заслужава. Той е доста прелестен състезател за гледане от публиката, динамичен, зрелищен и постоянно на чудесно равнище. Надявам се, че публиката може да му се радва още дълго време ", сподели още Карлос Моя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР