Баскетболистът на Рилски спортист Чавдар Костов е категоричен, че всички

...
Баскетболистът на Рилски спортист Чавдар Костов е категоричен, че всички
Коментари Харесай

Чавдар Костов: Опитваме се да играем агресивно

Баскетболистът на Рилски състезател Чавдар Костов е безапелационен, че всички мачове във финалната серия на Националната баскетболна лига справедливо са оспорвани.

Самоковци отстъпиха пред първенците в мач №3 от серията.

" Мисля, че първите два мача и настоящия се развиха по еднакъв метод без значение, че в първия мач изоставахме с огромна разлика. Вторият мач беше същия като този - вземат решение се с микроситуации. Имахме една отбрана да създадем, само че направихме фаул при тройка. След това Майк изпусна отворен шут. В множеството мачове, които ги взема решение с отворен шут ги вкарва. Днес играта бе най-вече при отбрана, а предния мач при нападението. Да забележим идващите ", показа той след срещата.

Капитанът на самоковци призна, че огромната ротация смекчава проблемите с огромния брой фаулове.

" Имаме задоволително огромна ротация и задоволително високи. Опитваме се да играем нападателно и е обикновено да се вършат фаулове. Ще променим някои неща за идващия мач. Нямам визия какво е ставало на трибуните. Да заповядат почитателите и идващия мач, тъй като серията е неповторима. И двата тима заслужават да играят пред такива трибуни ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР