Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино се надява, че домакинската форма

...
Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино се надява, че домакинската форма
Коментари Харесай

Почетино: Играем по-добре далеч от дома

Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино се надява, че домакинската форма на тима му ще подхожда на тази при гостуванията им, защото те имат задатък от 3:2 против Байерн Мюнхен преди реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига на "Парк де Пренс ".

"Съгласен съм, че се представяме по-добре надалеч от вкъщи. Това е нещо, което ще би трябвало да разгледаме в края на сезона, само че да се надяваме нещата да стартират да се обръщат на следващия ден ", съобщи Почетино.

Аржентинският експерт разяснява обстановката към положението на футболистите му, като удостовери за възможното неявяване на Маркиньос.

"Все още не знам дали Маркиньос ще играе. Ще забележим по какъв начин ще се усеща на следващия ден и може да е в състава, само че не мисля, че ще успее да стартира. Така че може би ще бъде на пейката. По принцип за Верати също ще бъде мъчно да стартира, до момента в който на следващия ден обстановката на Алесандро Флоренци ще бъде оценена. Вече беше мъчно да задържим топката против Барселона, няма значение кой играе. Това е въпрос на групово отношение. Играта на Барса е зад тила ни, а мачът на Байерн е друга история. Ще има моменти, в които ще се борим и в тези моменти ще би трябвало да покажем взаимност и стабилност ", добави още той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР