Треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, даде пресконференция

...
Треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, даде пресконференция
Коментари Харесай

Галтие: Давам на Мбапе свобода, Неймар е щастлив, а Меси ще почива

Треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, даде конференция преди мача на тима му с някогашния му отбор Ница в Лига 1 в събота.

" Ница стартира мъчно сезона. Но те имат доста положителни футболисти, които познават идеално Лига 1. Следя резултатите на тимовете, през които съм минал. Това е клуб, където бях благополучен. Люсиен Фавр е умел треньор и съм сигурен, че той може да ги изведе на най-високо равнище.

Марко Верати ще стартира да тренира обикновено от петък, само че той е осъден за този мач. Меси получи отмора, той ще тренира на следващия ден. Исках да му дам отмора, пътува доста, игра два мача в Съединените щати. Мбапе тренира обикновено в сряда, а през днешния ден бе във фитнеса. Той ще е с нас на следващия ден.

Неймар е благополучен. Откакто съм пристигнал, виждам състезател, който е стимулиран, решен и бе работил още преди подготовката. Има цели с тима и с Бразилия.

Говорихме с Мбапе. Неговият пост в ПСЖ не е същият като в националния тим. Говорих и с Луис Кампос и Насер Ал-Келайфи. Бяхме уверени, че ни би трябвало футболист със специфичен профил, който не пристигна. Килиан има повече независимост, когато до него играе Оливие Жиру. Но не мисля, че той има по-малко независимост в нашия тим. Той е прекомерно образован, с цел да откри правилните решения и пространства ", сподели още Кристоф Галтие.
 Президентът на ПСЖ скочи на Барса: Справедливо ли е? Не! Законно ли е? Не съм сигурен
Президентът на ПСЖ скочи на Барса: Справедливо ли е? Не! Законно ли е? Не съм сигурен

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР