Треньорът на Новак Джокович Марян Вайда проговори за първи път

...
Треньорът на Новак Джокович Марян Вайда проговори за първи път
Коментари Харесай

Треньорът на Джокович: Сринат е психически

Треньорът на Новак Джокович Марян Вайда проговори за първи път след обстановката, при която сръбският тенисист бе депортиран от Австралия. Той не пътува с него, само че Горан Иванишевич придружаваше Джокович по време на одисеята. Словашкият специалист обаче е доста добре осведомен за обстановката и даде просторно изявление пред Sport Aktuality.

„ Изживях потрес, страдалчество и мощни страсти. Не знам по какъв начин бих издържал, в случай че бях там. Дори у дома в Братислава го усетих и не можех да дремя и да допускам какво се случва. Всички знаят, че той отиде там единствено с една цел - да играе тенис и да отбрани трофея “, сподели Вайда, написа Монитор.бг.

„ Писахме си, само че не сме говорили по телефона. Той използваше мобилния доста малко. Изпратих му въодушевяващ текст. Не знам по какъв начин го изтърпя, тъй като мина през огромно страдалчество и смирено понесе всички решения, само че това, което му направиха ще го бележи до края на живота му. Това бе политически развой, който ще остави обилни последствия. Освен това бе навлизане в неговото усамотение и семейство “, съобщи още Вайда.

„ Не съм го чувал, откогато се прибра в Белград и никой не знае какви ще бъдат идващите стъпки. Това го удари душевен и болката ще остане дълго време. Ще му бъде мъчно да почисти главата си, само че го познавам от много време и съм сигурен, че не е споделил последната си дума “, добави още треньорът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР