Треньорът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър

...
Треньорът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър
Коментари Харесай

Атанас Петров: Очаквам интересен мач! Познаваме се добре, но ще има изненади

Треньорът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) Атанас Петров показа по време на днешната среща с медиите преди новия мач за Суперкупата против първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) на следващия ден в София, че чака забавен мач и двата тима се познават добре, само че ще има изненади.

" Очаквам забавен мач. Двата тима се познават доста добре, имат доста опитни състезатели, само че съгласно мен при започване на шампионата решаващо е моментната форма и положението на обособените състезатели. Според това ще се види по какъв начин ще се развие мача, само че ще има изненади сигурно, тъй като е началото на шампионата. Аз мога да кажа за моментната форма на нашия тим - ние се усещаме добре, несъмнено, тимът набира игрова форма в средата на шампионата и във финалната му част, само че като начало аз съм удовлетворен от момчетата. Има дребни неща, които мисля, че ще почистим ", съобщи Петров.

" Определено това, че Нефтохимик играха публични мачове в Шампионската лига им дава преимущество и освен това, само че и играха и против един от най-силните тимове в Европа, тъй че това е преимущество. Определено ще им помогне. Те демонстрираха една добра игра, само че мога да кажа, че след тази пандемия и двата тима са в едно положително положение ", сподели още наставникът на " тигрите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР