Треньорът на националния волейболен отбор Николай Желязков наблегна на позитивните

...
Треньорът на националния волейболен отбор Николай Желязков наблегна на позитивните
Коментари Харесай

Николай Желязков: На моменти бяхме много добри

Треньорът на националния волейболен тим Николай Желязков акцентира на позитивните неща след края на шампионата от Лигата на нациите в София

" Днес тимът на Бразилия игра доста мощно, би трябвало да го поздравим. Показаха огромна класа, имат изключителни реализатори. Що се отнася до нашата игра, на моменти бяхме доста положителни, в други допуснахме леки точки. Имаме какво да научим от тези мачове ", разяснява той.

" Смятам, че през днешния ден излязохме с по-различен състав. Хората, които влязоха, се показаха добре, което е положително. На това равнище би трябвало да изпълняваш доста добре начален удар. Бразилия затрудни посрещането ни със сервиси. Ние би трябвало да работим върху посрещането ", счита треньорът.

" Страхотно прекарване. Бил съм треньор на разнообразни гарнитури. Благодаря от името на всички. Подкрепата е за тях и за това, което им следва. Момчетата доста работят ", сигурен е той.

" Можеше да реализираме и втора победа, само че да отдадем заслуженото и на Австралия. Предстои ни последният шампионат в Полша. Смятам, че имаме сили да създадем още победи. Тръгваме с тази настройка. Най-важното сега е момчетата да починат два дни и ще се готвим ", сподели още експертът.

" Отбор не се прави за ден, ние упражняваме от два месеца и няма от какво да се срамим. Трябва да търсим къде можем да бъдем по-ефективни и по-добре. Убеден съм, че нещата ще се развиват добре ", приключи Николай Желязков.
 България не съумя да се опълчи на Бразилия
България не съумя да се опълчи на Бразилия

" Трикольорите " изгубиха с 0:3 (21:25, 19:25, 22:25)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР