Треньорът на Наполи - Лучано Спалети, коментира поредната победа на

...
Треньорът на Наполи - Лучано Спалети, коментира поредната победа на
Коментари Харесай

Спалети: Това е резултат, който ни дава усещане за спокойствие

Треньорът на Наполи - Лучано Спалети, разяснява следващата победа на тима си с 2:1 в гостуването на Лече от 29-ия кръг на италианската Серия “А ”. Наставникът на неаполитанците остана удовлетворен от видяното и похвали играчите си поради представянето им в мача.

„ Щастлив съм, че работя с играчи, които знаят по какъв начин да правят оценка държанието си по време на миналите мачове. Капитанската лента в действителност оказа помощ на Ди Лоренцо да понесе още по-голяма отговорност. Имахме и няколко играчи, които не бяха изцяло подготвени да играят, тъй че това е резултат, който ни дава чувство за успокоение, с цел да се подготвим за идващите мачове. Стадио “Виа дел Маре ” е мъчно място за игра и Лече имаше положителни резултати против всички огромни клубове, защото те са добре проведени и дават най-хубавото от себе си в разнообразни моменти “, сподели Спалети пред италианската медия DAZN.

Вече е единствено въпрос на време Наполи да реши всичко в Серия “А ” и да вдигне купата. Тимът е едноличен водач в италианския шампионат и има 19 точки задатък пред втория Лацио, само че е и с мач повече.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Междувременно на неаполитанците следва и огромен мач от Шампионската лига, където в спор за място на 1/2-финалите, възпитаниците на Лучано Спалети ще срещнат Милан, от който паднаха с разгромното 0:4 напълно скоро. Първият мач е на 12 април (сряда) и е на стадион “Диего Армандо Марадона ”, а реваншът на “Джузепе Меаца ” е на 18 април (вторник).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР