Треньорът на Наполи Карло Анчелоти остана доволен от равенството 1:1

...
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти остана доволен от равенството 1:1
Коментари Харесай

Анчелоти: Не е лесно да си тръгнеш с равенство от “Анфийлд”

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти остана удовлетворен от равенството 1:1 с Ливърпул в Шампионската лига. Според него малко тимове могат да си тръгнат с сходен резултат от “Анфийлд”. Това реми резервира възможностите на неаполитанците за продължение напред, както и за първото място в група “Е”.

“Не е елементарно да си тръгнеш с тъждество от тук. Ние бяхме притиснати от противника и в един миг се защитавахме прекомерно надълбоко, само че това е единственият метод да оцелееш на “Анфийлд”. Ние се измъкнахме и това е най-важното. Това бе добра вечер. Взехме точка и оставаме в борбата за класиране напред и за първото място в групата”, съобщи Анчелоти.
“Изненадан съм не от представянето ни в Шампионската лига, а от това в Серия “А”. Там в доста мачове не сме задоволително съсредоточени и отдадени. Трябва да работим над този проблем, само че този резултат може да ни помогне да излезем от този сложен миг. Винаги ще има сходни моменти във футбола, само че имам вяра, че сме на прав път и не трябва да навеждаме глави. Говорих с президента и той е доста удовлетворен от всички и ги поздрави за представянето им”, добави експертът.

Шампионска Лига 5 кръг, сряда 27 ноември  Ливърпул 1:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР