Треньорът на Монтана - Антони Здравков остана много доволен от

...
Треньорът на Монтана - Антони Здравков остана много доволен от
Коментари Харесай

Антони Здравков: Знаехме как ще подходи Етър

Треньорът на Монтана - Антони Здравков остана доста удовлетворен от успеха на неговия отбор с 2:0 над лидера във краткотрайното класиране във Втора лига Етър. Ето какво сподели той:

" Определено съм удовлетворен. Изиграхме един добър мач, знаехме по какъв начин ще подходи Етър, знаехме, че разчитат на дълги топки и центрирания и това ни отвори пространство за контраофанзива.

Смятам, че се справихме сносно в средата на терена. Отпред също пресирахме добре, оставяхме единствено един човек, който знаеше какво прави с топката. Момчетата демонстрираха темперамент до последно, не се пречупиха от високите топки, подходиха със успокоение и самообладание.

Самочувствието идва с успехите. До момента играем добре с директни съперници и тимове пред нас. Срещу тимове под нас не играхме толкоз добре, съжаляваме за трите равенства. Въпреки всичко, демонстрираме израстване и стоим по-добре на терена.

Ние не сме в обстановка, в която може да подценяваме, тъй като изоставаме точково. Няма логичност да си мислим, че всичко е свършило след през днешния ден. Напротив - занапред всичко стартира. Радвам се, че футболистите са възприели концепцията ми за влизане в топ 4 и го демонстрират с всеки мач ", сподели Здравков.
 Ерър се издъни вкъщи против Монтана
Ерър се издъни вкъщи против Монтана

" Виолетовите " с първа пролетна загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР