Треньорът на младежкия национален отбор по футбол на България Александър

...
Треньорът на младежкия национален отбор по футбол на България Александър
Коментари Харесай

Димитров: Не мога да мълча повече! Кой атакува Пламен Андреев?

Треньорът на младежкия народен тим по футбол на България Александър Димитров бе доста прочувствен и очевидно обиден след провалянето с 2:3 от младежите на Германия в мач от евроквалификациите за Евро 2025. Той зададе няколко въпроса, като призна и че го боли от някои обстоятелства.

" Много съм горделив с нашите играчи. За мен е наслаждение да се работи с тях. Надявам се, че накараха футболните хора да се замислят дали чужденците в България би трябвало да бъдат толкоз доста и какво би трябвало да бъде тяхното доверие в тях. И дали не би трябвало да има повече доверие в нашите играчи. Показаха, че макар недоверието към тях в клубните отговори, могат да се оправят тук ", стартира той.

" Пламен Андреев се употребява с цялостната ми поддръжка – моята, на щаба и на играчите. Кому беше нужно да има офанзива по Пламен Андреев преди този мач? Може да изкарате къде и какво се написа, че бил обезверен и можел да загуби титулярното си място в Левски. Помогна ли му се по този начин и какъв брой се оказва помощ на футболистите? Говоря непрекъснато с играчите, тъй като всеки си има своите проблеми. Ние сме един тим и се стараем да бъдем като едно семейство – споделяме и спортно-технически неща, и персонални ", продължи експертът.

" Това, което не те убива, те прави по-силен. Много пъти съм казвал, че нашата цел е да класираме най-сетне младежката групировка да бъде на европейско състезание. Последното такова е от 78-а година. Дали сме обединени в това нещо? Искам да ми се отговори ", добави наставникът.

" За да имаш мощен и сполучлив мъжки народен тим, би трябвало да има мощен и класирал се юношески народен тим. От тук те отиват там. Шапки долу на тези състезатели. Защо не пуснаха Марин Петков? Не мога да си мълча към този момент! Мъжете са приоритет, само че ме боли. Пожелавам им триумф, ще бият 100% ", приключи Димитров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР